Tumor?

Voor alle vragen over de gezondheid van je hamster

Moderators: Nieske, morgantcm

Tumor?

Berichtdoor _Zuurstok » 30 aug 2017 09:33

Hoi! (Ik ben hier al zolang niet geweest, hoi! Iedereen nog actief hier? :zwaai: )

Ik heb een Rus van zo'n 2 jaar en sinds kort heeft ze witte uitstulpsels bij haar oor. Nu is het om het oor heen kaal geworden en heeft ze het open gekrabd. Ze lijkt er verder ook last van te hebben door met haar kop te schudden. Het andere oortjes begint ook zag ik net. Nu wil ik natuurlijk naar de dierenarts maar de kans dat als ik daar kom en hij zegt: Jaa het is maar een hamster dit en dat, is natuurlijk weer aanwezig. En aangezien ik daar natuurlijk kom voor hulp zou ik graag jullie advies willen, iemand ervaring met het laten weghalen of behandelen van zulke plekken? Als het tumoren zijn, wat is dan de beste optie? En zijn er überhaupt opties? Ik las online dat er meerdere dingen mogelijk zijn, zoals poliepen etc? Iemand daar ervaring mee? En wat waren toen de opties? Ik zou haar graag pijn vrij hebben natuurlijk en mogelijk dat ze nog even mee gaat :+:
De reden dat ik advies vraag voordat ik naar de dierenarts ga is omdat ik graag zelf al een beetje een idee zal willen hebben wat mijn opties zijn, voordat ik voo keuzes gezet word die mij onbekend zijn of niet aanstaan. Hopelijk kan iemand mij helpen :)
Groetjes Mandy
Avatar gebruiker
_Zuurstok
 
Berichten: 13064
Geregistreerd: 04 mei 2008 00:25
Woonplaats: Enschede

Re: Tumor?

Berichtdoor Mooonie » 08 sep 2017 22:52

Zie dat er nog niet gereageerd is, helaas weet ik niet zo goed hoe en wat in dit geval. Ben je bij de dierenarts geweest? Hoe gaat het nu?
Mooonie
 
Berichten: 619
Leeftijd: 24
Geregistreerd: 25 mei 2014 16:10
Woonplaats: Hoorn
Hamsters: Humpy, Pumpkin


Keer terug naar Gezondheid

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast