Hamsterkast/verblijf te koop

Zoek je een hamster of hamsterspulletjes? Of wil je juist wat verkopen?

Moderator: I

Gebruikersavatar
Lici
Berichten: 59
Lid geworden op: 26 feb 2015, 06:13
Hamsters: Kat (Katarina)
Locatie: Rotterdam
Leeftijd: 44

Hamsterkast/verblijf te koop

Bericht door Lici » 02 mar 2018, 16:27

Leefruimte voor goudhamster in de vorm van een kast met drie etages te koop.
Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding
buitenzijde: 1.44 x 0.58 x 1.00
per verdieping: 0.42 x 0.78 x 0.51

De kast heeft een op maat gemaakte, glazen zaagsel-stop voor iedere etage, is van binnen volledig in scheepslak gezet. De naden zijn gekit met aquarium-kit. Hierdoor is de kast, ondanks het gebruik, niet door urine aangetast. Er is wél aan de lak geknaagd, dat is wat je op de foto's kunt zien.
Afbeelding
Afbeelding

Aan de voorzijde is de kast per verdieping voorzien van twee op maat gemaakte schuiframen van glas. Je kunt je huisdier dus goed zien.
Per etage is de kast (voor ventilatie en om klimmen mogelijk te maken) aan drie zijden muizengaas van metaal aangebracht. Aan de binnenzijde afgewerkt met strips zodat de hamster zich niet kan bezeren. De bovenste verdieping heeft ook muizengaas aan de bovenzijde.
Afbeelding

De etages zijn met elkaar verbonden door middel een gat van 0.29mm doorsnee. Deze gaten zijn af te sluiten waardoor je drie aparte hokken hebt.
Dit is handig met verschonen of als je kleinere hamsters apart van elkaar wilt houden. Mijn hamster had de beschikking over de gehele kast, de verschillende verdiepingen waren begaanbaar voor haar gemaakt door middel van o.a. houten laddertjes, klimtouw en verhogingen.
Afbeelding
Afbeelding
Zoals gezegd, de kast is gebruikt en vertoont dus ook gebruikerssporen. Je zult een paar plekjes weer opnieuw in de scheepslak moeten zetten en hier en daar is misschien wat (veilige) kit nodig. Verder is de kast gemakkelijk te verven in een kleur naar je eigen smaak, het hout aan de buitenzijde is kaal en niet in de was gezet.
Afbeelding

Let op! Als je de kast wilt hebben zal hij opgehaald en vanaf de eerste etage via een (niet zo handige) trap naar beneden gesjouwd moeten worden. Er zeker twee handige tillers met sterke armen nodig!

Vraagprijs voor dit hamsterverblijf dat aan de strenge Duitse normen voldoet is: € 100,00

Als je vragen hebt, stuur me dan een persoonlijk berichtje!

Groeten, LiciPlaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast